Yope INTERNATIONAL

Subtitle

De lessen van YOPE veranderen van gedaante om zoveel mogelijk impact te maken.
We hebben veel ervaring met het werken in vakantie- en breekweken van scholen in gesloten instellingen. Daarnaast maken we ook trajecten op maat die aansluiten bij het programma van de school of instelling. De ervaringsdeskundige jongeren van YOPExperts denken en testen mee met nieuwe plannen. De lessen worden met creatieve werkvormen samen jongeren in de instelling geëvalueerd. Zo blijft het perspectief van jongeren centraal staan.

Creating together, new partnerships, collaborations, projects and ideas. We
succeeded in many countries and are happy to show you some of them.

OUR COLLABS

METHODOLOGY
Young Perspectives is een internationale organisatie, ervaren in het combineren van bewezen methodieken, trainingen en programma’s.

In de afgelopen jaren heeft YOPE veel ervaring verkregen met het adviseren, trainen en ondersteunen van jongeren en professionals tijdens en na dententie en gesloten jeugdzorg. Workshops en programma’s die door duizenden jongeren worden gevolgd, uitleenlopend in sportiviteit, creativiteit en ingezet op verschillende manieren. We kunnen met trots zeggen dat we hier een positief verschil hebben gemaakt.

Let’s talk about

URBAN ARTS & SPORTS FOR YOUTH IN CLOSED INSTITUTIONS ▶

URBAN ARTS & SPORTS FOR YOUTH IN CLOSED INSTITUTIONS ▶

RESTORATIVE JUSTICE

Luister mee naar de mooiste herinnering van Lamyn: hoe een les kickboksen anders liep dan verwacht. “Dat vond ik wel een prachtig moment om te zien, dat het kleine parkietje zoveel verbinding bracht.”

Lamyn – docent kickboksen

Naomi haalt een waardevolle herinnering op met een jongere tijdens haar workshop Fashion & Styling:
“Als iemand zo reageert, dan denk ik ja daarom doe ik dit werk en ben ik hier.”

Naomi – docent Fashion & Styling